Reginald Butler (1913-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reginald Butler
Reginald Butler (1913-1981)

Reginald Butler (1913-1981)

Kunstenaar

Reginald BUTLER (Buntingford 1913 - Berkhamsted 1981)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Reginald Butler - gesigneerde litho kopen? Bied vanaf 180!
Reginald Butler - gesigneerde lithoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMu123
Eindtijd 11-12-2022 om 19:45
Jaartal1968
TechniekLitho
Afmetingen66 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Reginald Butler - litho kopen? Bied vanaf 180!
Reginald Butler - lithoPrenten & Uitgaves
Geplaatst doorMu123
Eindtijd 15-12-2022 om 22:21
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Reginald Butler

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reginald Butler? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reginald Butler. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reginald Butler en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reginald Butler te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reginald Butler!

Volg het aanbod kunst van Reginald Butler te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reginald Butler te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reginald Butler instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reginald Butler kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reginald Butler!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reginald Butler kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reginald Butler en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reginald Butler via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reginald Butler of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reginald Butler?

Kunst kopen van Reginald Butler begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reginald Butler, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reginald Butler. Om meer kans te maken om de Reginald Butler te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reginald Butler! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.