René Klinkers (1943-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. René Klinkers
René Klinkers (1943-2011)

René Klinkers (1943-2011)

René Klinkers (Ubach over Worms 1943 - Laren 2011)

René Klinkers was schilder, tekenaar en docent aan de Kunstacademie. Opleiding: Rijksakademie van beeldende kunsten (Amsterdam), Stadsacademie voor Beeldende Kunsten (Maastricht) en de Stadsacademie Tilburg. Ruim 30 jaar heeft hij gewerkt als docent beeldende kunst bij de Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. René Klinkers was lid van vereniging Gooische Schildersvereniging.

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van René Klinkers (1943-2011) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van René Klinkers (1943-2011) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van René Klinkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van René Klinkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van René Klinkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van René Klinkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van René Klinkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen René Klinkers!

Volg het aanbod kunst van René Klinkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van René Klinkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u René Klinkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe René Klinkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van René Klinkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van René Klinkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van René Klinkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van René Klinkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van René Klinkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van René Klinkers?

Kunst kopen van René Klinkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van René Klinkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van René Klinkers. Om meer kans te maken om de René Klinkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van René Klinkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.