Ria Rettich (1939-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ria Rettich
Ria Rettich (1939-2006)

Ria Rettich (1939-2006)

Ria RETTICH (1939-2006)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ria Rettich (1939-2006) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ria Rettich (1939-2006) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ria Rettich

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ria Rettich? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ria Rettich. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ria Rettich en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ria Rettich te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ria Rettich!

Volg het aanbod kunst van Ria Rettich te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ria Rettich te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ria Rettich instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ria Rettich kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ria Rettich!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ria Rettich kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ria Rettich en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ria Rettich via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ria Rettich of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ria Rettich?

Kunst kopen van Ria Rettich begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ria Rettich, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ria Rettich. Om meer kans te maken om de Ria Rettich te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ria Rettich! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.