Richard Artschwager (1924-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Richard Artschwager
Richard Artschwager (1924-2013)

Richard Artschwager (1924-2013)

Kunstenaar

Richard Artschwager (1924, VS)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Richard Artschwager - 'The Rights of Man' kopen? Bied vanaf 695!
Richard Artschwager (1924-2013) Amerikaans 'The Rights of Man'
TechniekEts
Afmetingen72 x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 695
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Richard Artschwager

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Richard Artschwager? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Richard Artschwager. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Richard Artschwager en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Richard Artschwager te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Richard Artschwager!

Volg het aanbod kunst van Richard Artschwager te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Richard Artschwager te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Richard Artschwager instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Richard Artschwager kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Richard Artschwager!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Richard Artschwager kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Richard Artschwager en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Richard Artschwager via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Richard Artschwager of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Richard Artschwager?

Kunst kopen van Richard Artschwager begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Richard Artschwager, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Richard Artschwager. Om meer kans te maken om de Richard Artschwager te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Richard Artschwager! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.