Robbert Fortgens (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Robbert Fortgens
Robbert Fortgens (1960)

Robbert Fortgens (1960)

Robbert FORTGENS

Schilder, fotograaf.

Geboren te Utrecht in 1960.

Opleiding:

Fortgens volgde een opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie.

Hij woont en werkt in Antwerpen.

Het werk van Fortgens is een uiting van zijn persoonlijkheid en levenswijze. Fortgens incorporeert hetgeen hij om zich heen ziet direct in zijn kunst. De intuïtie waarmee hij schildert, levert uiterst expressieve composities op, terwijl er toch een harmonieus kleurenpalet wordt behouden. De expresssionistische kunst van Fortgens is vooral geïnspireerd op het werk van Willem de Kooning. In sommige werken – vooral van dat voor 1988 - komen ook figuratieve elementen voor, die echter een ondergeschikte rol blijven spelen. Ook fotografeert Fortgens.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
79
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Robbert Fortgens - Méandres kopen? Bied vanaf 800!
Robbert Fortgens (1960) Nederlands Méandres
Techniek Olieverf
Afmetingen 103 x 143 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 800
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Robbert Fortgens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robbert Fortgens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robbert Fortgens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robbert Fortgens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robbert Fortgens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robbert Fortgens!

Volg het aanbod kunst van Robbert Fortgens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robbert Fortgens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robbert Fortgens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robbert Fortgens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robbert Fortgens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robbert Fortgens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robbert Fortgens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robbert Fortgens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robbert Fortgens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robbert Fortgens?

Kunst kopen van Robbert Fortgens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robbert Fortgens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robbert Fortgens. Om meer kans te maken om de Robbert Fortgens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robbert Fortgens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.