Robert Wilson (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Robert Wilson
Robert Wilson (1941)

Robert Wilson (1941)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Robert Wilson (Waco Texas 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Robert Wilson - Litho, Acte 20 uit Medea - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 250!
Robert Wilson - Litho, Acte 20 uit Medea - Ingelijst (Groot)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 22:22
Jaartal1984
TechniekLitho
Afmetingen84 cm x 114 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Robert Wilson

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Wilson? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Wilson. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Wilson en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Wilson te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Wilson!

Volg het aanbod kunst van Robert Wilson te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Wilson te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Wilson instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Wilson kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Wilson!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Wilson kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Wilson en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Wilson via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Wilson of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Wilson?

Kunst kopen van Robert Wilson begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Wilson, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Wilson. Om meer kans te maken om de Robert Wilson te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Wilson! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.