Robin de Puy (1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Robin de Puy
Robin de Puy (1986)

Robin de Puy (1986)

Fotograaf

Robin de PUY (Oude-Tonge 1986) 


Robin de Puy werkte onder andere voor de bladen de Volkskrant, LINDA. en New York Magazine, en de organisaties G-Star, Het Nationale Ballet en de Universiteit Maastricht.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Robin de Puy (1986) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Robin de Puy (1986) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Robin de Puy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robin de Puy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robin de Puy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robin de Puy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robin de Puy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robin de Puy!

Volg het aanbod kunst van Robin de Puy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robin de Puy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robin de Puy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robin de Puy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robin de Puy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robin de Puy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robin de Puy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robin de Puy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robin de Puy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robin de Puy?

Kunst kopen van Robin de Puy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robin de Puy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robin de Puy. Om meer kans te maken om de Robin de Puy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robin de Puy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.