Roel Dozeman (1924-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roel Dozeman
Roel Dozeman (1924-1996)

Roel Dozeman (1924-1996)

Kunstenaar

Roel (Roelof) Dozeman werd geboren in Assen in 1924 en overleed in 1996. Heeft in binnen- en buitenland gewerkt, ondermeer in Berlijn en Parijs. Leerling van mevr. Schippers te Bloemendaal (tekenen en aquarelleren), overigens autodidact. Schilder en tekenaar van portretten, impressionistisch tot 1961, nadien een gestage ontwikkeling naar een nieuwe richting, te weten een vanzelf ontstaande eigen vormenwereld. (bron: Scheen)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Roel Dozeman - fantasy in blues kopen? Bied vanaf 75!
Roel Dozeman (1924-1996) Nederlands fantasy in blues
TechniekAcryl
Afmetingen54 cm x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Roel Dozeman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roel Dozeman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roel Dozeman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roel Dozeman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roel Dozeman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roel Dozeman!

Volg het aanbod kunst van Roel Dozeman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roel Dozeman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roel Dozeman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roel Dozeman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roel Dozeman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roel Dozeman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roel Dozeman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roel Dozeman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roel Dozeman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roel Dozeman?

Kunst kopen van Roel Dozeman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roel Dozeman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roel Dozeman. Om meer kans te maken om de Roel Dozeman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roel Dozeman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.