Roger Chailloux (1931-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Roger Chailloux
Roger Chailloux (1931-1977)

Roger Chailloux (1931-1977)

Roger CHAILLOUX (Den Haag 1931 - Amsterdam 1977)

schilder en graficus

Opleiding: Roger Chailloux heeft van 1953 tot 1956 opleiding gevolgd aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam.

Roger Chailloux werkte aanvankelijk als graficus en had hiermee veel exposities in binnen- en buitenland. Daarnaast werkte hij als abstract schilder en illustrator. In 1957 ging hij als decor en kostuum ontwerper aan de slag, en maakte hij producties voor onder andere Toneelgroep Puck en later voor Joop van den Ende.

Chailloux werkte in Nederland op verschillende plaatsen, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Ook verbleef hij een tijdje in Frankrijk: Parijs, Clermont Ferrand en Antibes

Behoort tot de volgende stromingen/groepen: Grafisch gezelschap De Luis

Exposities en prijzen

Musee d'Art Modern Parijs 1959 Stedelijk Museum Amsterdam Rotterdamse Kunstkring Museum Het Prinsenhof Delft Gemeente Museum Den Haag

Aangeboden items
2
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Roger Chailloux - Vrije Val kopen? Bied vanaf 20!
Roger Chailloux (1931-1977) Nederlands Frans Vrije Val
TechniekEts
Afmetingen87.5 x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Roger Chailloux - Fraai gedetailleerde Ets "Intervalles d'un point et un autre" kleine oplage ! kopen? Bied vanaf 37!
Roger Chailloux (1931-1977) Nederlands Frans Fraai gedetailleerde Ets "Intervalles d'un point et un autre" kleine oplage !
TechniekEts
Afmetingen56 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 37
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roger Chailloux

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roger Chailloux? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roger Chailloux. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roger Chailloux en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roger Chailloux te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roger Chailloux!

Volg het aanbod kunst van Roger Chailloux te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roger Chailloux te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roger Chailloux instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roger Chailloux kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roger Chailloux!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roger Chailloux kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roger Chailloux en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roger Chailloux via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roger Chailloux of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roger Chailloux?

Kunst kopen van Roger Chailloux begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roger Chailloux, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roger Chailloux. Om meer kans te maken om de Roger Chailloux te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roger Chailloux! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.