Roland Sohier (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roland Sohier
Roland Sohier (1950)

Roland Sohier (1950)

Kunstenaar

Roland SOHIER (Amsterdam, 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Roland Sohier - Kabouters oké lll, ets gesigneerd 4/20 kopen? Bied vanaf 15!
Roland Sohier (1950) Nederlands Kabouters oké lll, ets gesigneerd 4/20
TechniekEts
Afmetingen60 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roland Sohier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roland Sohier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roland Sohier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roland Sohier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roland Sohier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roland Sohier!

Volg het aanbod kunst van Roland Sohier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roland Sohier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roland Sohier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roland Sohier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roland Sohier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roland Sohier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roland Sohier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roland Sohier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roland Sohier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roland Sohier?

Kunst kopen van Roland Sohier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roland Sohier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roland Sohier. Om meer kans te maken om de Roland Sohier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roland Sohier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.