Ronald Wigman (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ronald Wigman
Ronald Wigman (1954)

Ronald Wigman (1954)

Kunstenaar

Ronald WIGMAN

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ronald Wigman - Gouache, Voorstudie voor een wandschildering / reliëf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Ronald Wigman - Gouache, Voorstudie voor een wandschildering / reliëf - IngelijstTekening / Aquarel
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 20-02-2023 om 21:21
Jaartal1991
TechniekGouache
Afmetingen54 cm x 107 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ronald Wigman - Acryl op paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 250!
Ronald Wigman - Acryl op paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 22:11
Jaartal1991
TechniekAcryl
Afmetingen70 cm x 186.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ronald Wigman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ronald Wigman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ronald Wigman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ronald Wigman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ronald Wigman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ronald Wigman!

Volg het aanbod kunst van Ronald Wigman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ronald Wigman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ronald Wigman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ronald Wigman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ronald Wigman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ronald Wigman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ronald Wigman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ronald Wigman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ronald Wigman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ronald Wigman?

Kunst kopen van Ronald Wigman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ronald Wigman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ronald Wigman. Om meer kans te maken om de Ronald Wigman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ronald Wigman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.