• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Salome Franken (1955)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Salome Franken

Salome Franken (1955)

Kunstenaar

Salomé Saïda (Magda) Franken is een in 1979 aan de Rijksacademie van beeldende kunsten in Amsterdam afgestudeerde beeldend kunstenares. In 1980 richtte zij de beeldend theatergroep Art Theater Salomé op die 9 succesvolle producties maakte. Deze theatergroep speelde behalve in Nederland ook in Denemarken, Duitsland en Italië.

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Salome Franken - Aquarel kopen? Bied vanaf 30!
Salome Franken - Aquarel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorCello1

Eindtijd26-11-2021 om 19:34

Jaartal1970
TechniekAquarel
Afmetingen70 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Salome Franken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Salome Franken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Salome Franken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Salome Franken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Salome Franken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Salome Franken!

Volg het aanbod kunst van Salome Franken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Salome Franken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Salome Franken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Salome Franken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Salome Franken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Salome Franken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Salome Franken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Salome Franken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Salome Franken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Salome Franken?

Kunst kopen van Salome Franken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Salome Franken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Salome Franken. Om meer kans te maken om de Salome Franken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Salome Franken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.