Sander Friedhoff (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sander Friedhoff
Sander Friedhoff (1954)

Sander Friedhoff (1954)

Kunstenaar

Sander FRIEDHOFF (Den Haag, 1954)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Sander Friedhoff - Abstract Expression - acryl, inkt en collage - origineel werk kopen? Bied vanaf 320!
Sander Friedhoff (1954) Nederlands Abstract Expression - acryl, inkt en collage - origineel werk
TechniekAcryl
Afmetingen51 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 320
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Sander Friedhoff - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Sander Friedhoff (1954) zonder titel
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen52 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Sander Friedhoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sander Friedhoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sander Friedhoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sander Friedhoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sander Friedhoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sander Friedhoff!

Volg het aanbod kunst van Sander Friedhoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sander Friedhoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sander Friedhoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sander Friedhoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sander Friedhoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sander Friedhoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sander Friedhoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sander Friedhoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sander Friedhoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sander Friedhoff?

Kunst kopen van Sander Friedhoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sander Friedhoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sander Friedhoff. Om meer kans te maken om de Sander Friedhoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sander Friedhoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.