Sergio Sarri (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sergio Sarri
Sergio Sarri (1938)

Sergio Sarri (1938)

Kunstenaar

Sergio SARRI (Turijn 1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Sergio Sarri - Schermo d'analisi e attrezzo kopen? Bied vanaf 50!
Sergio Sarri - Schermo d'analisi e attrezzoPrenten & Uitgaves
Geplaatst doorserARTE
Eindtijd 30-09-2022 om 15:30
Periode1945 t/m 1999
TechniekVaria
Afmetingen30 cm x 23.5 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Sergio Sarri

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sergio Sarri? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sergio Sarri. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sergio Sarri en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sergio Sarri te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sergio Sarri!

Volg het aanbod kunst van Sergio Sarri te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sergio Sarri te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sergio Sarri instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sergio Sarri kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sergio Sarri!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sergio Sarri kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sergio Sarri en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sergio Sarri via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sergio Sarri of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sergio Sarri?

Kunst kopen van Sergio Sarri begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sergio Sarri, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sergio Sarri. Om meer kans te maken om de Sergio Sarri te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sergio Sarri! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.