• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Siegbert Hahn (1937)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Siegbert Hahn

Siegbert Hahn (1937)

Kunstenaar

Siegbert HAHN (Breslau 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Siegbert Hahn - Kleurenoffset-litho BAUMVOGEL kopen? Bied vanaf 50!
Siegbert Hahn - Kleurenoffset-litho BAUMVOGEL

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorHans1951

Eindtijd22-05-2022 om 22:58

Periode2000 t/m Heden
TechniekVaria
Afmetingen58 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Siegbert Hahn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Siegbert Hahn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Siegbert Hahn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Siegbert Hahn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Siegbert Hahn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Siegbert Hahn!

Volg het aanbod kunst van Siegbert Hahn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Siegbert Hahn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Siegbert Hahn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Siegbert Hahn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Siegbert Hahn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Siegbert Hahn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Siegbert Hahn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Siegbert Hahn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Siegbert Hahn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Siegbert Hahn?

Kunst kopen van Siegbert Hahn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Siegbert Hahn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Siegbert Hahn. Om meer kans te maken om de Siegbert Hahn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Siegbert Hahn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.