Soewardja (1900)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Soewardja
Soewardja (1900)

Soewardja (1900)

Kunstenaar

Kunstenaar van de Mooi Indië school, die werd geboren in 1900. MOOI INDIE is de Nederlandse naam van de vooroorlogse school van Indonesische kunstenaars. Veel van deze schilders werkten voor de Nederlandse Indiëgangers die graag een zichtbare herinnering mee naar Nederland brachten. Nationalistische Indonesische kunstenaars keken vaak neer op deze "collaborerende" artiesten. In andere woorden: de School werd geassocieerd met de Nederlandse kolonisator. Interessant dat president Sukarno een groot bewonderaar was van de Mooi Indië School en veel werk ervan bezat (Bron prof.dr. W. Baerdewijck).

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Indonesisch Indonesisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Soewardja - Straatbeeld kopen? Bied vanaf 150!
Soewardja - StraatbeeldSchilderij
Geplaatst doorFrank59
Eindtijd 20-11-2022 om 19:26
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 92 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Soewardja

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Soewardja? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Soewardja. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Soewardja en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Soewardja te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Soewardja!

Volg het aanbod kunst van Soewardja te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Soewardja te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Soewardja instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Soewardja kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Soewardja!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Soewardja kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Soewardja en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Soewardja via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Soewardja of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Soewardja?

Kunst kopen van Soewardja begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Soewardja, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Soewardja. Om meer kans te maken om de Soewardja te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Soewardja! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.