Sonja Dwinger (1925-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sonja Dwinger
Sonja Dwinger (1925-2012)

Sonja Dwinger (1925-2012)

Kunstenaar

Sonja Dwinger was in 1925 in Amsterdam geboren, en is op 7 mei dit jaar (2012) overleden. Vanaf het moment dat ze een potlood vast kon houden, heeft ze getekend. Na de HBS volgde ze een cursus modetekenen. Zij werkte enige tijd als redactrice bij een uitgeverij van modebladen, maar gaf die functie op om zich geheel aan de kunst te kunnen wijden. Ze kreeg les van verschillende bekende schilders zoals Jan van Tongeren en Jos Rovers. Acht jaar volgde ze een zomercursus aan de internationale Kokoschka Academie in Salzburg waar ze o.a. les kreeg van Kurt L_b en de Sloveense schilder Joze Ciuha. Sonja Dwinger heeft zich toegelegd op het aquarelleren van een breed scala aan onderwerpen: mensen, dieren, stillevens, bloemen, landschappen, portretten, enz.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sonja Dwinger (1925-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Sonja Dwinger (1925-2012) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sonja Dwinger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sonja Dwinger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sonja Dwinger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sonja Dwinger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sonja Dwinger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sonja Dwinger!

Volg het aanbod kunst van Sonja Dwinger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sonja Dwinger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sonja Dwinger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sonja Dwinger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sonja Dwinger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sonja Dwinger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sonja Dwinger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sonja Dwinger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sonja Dwinger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sonja Dwinger?

Kunst kopen van Sonja Dwinger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sonja Dwinger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sonja Dwinger. Om meer kans te maken om de Sonja Dwinger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sonja Dwinger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.