Sophus Levinsen (1869-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Sophus Levinsen
Sophus Levinsen (1869-1943)

Sophus Levinsen (1869-1943)

Kunstschilder

Sophus LEVINSEN (Kopenhagen 1859 - Brussel 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Deens Deens  
Links
Favoriet
filters
Sophus Levinsen - La Grande Place de Bruxelles kopen? Bied vanaf 250!
Sophus Levinsen (1869-1943) Deens La Grande Place de Bruxelles
Techniek Olieverf
Afmetingen 27 x 35 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Board
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sophus Levinsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sophus Levinsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sophus Levinsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sophus Levinsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sophus Levinsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sophus Levinsen!

Volg het aanbod kunst van Sophus Levinsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sophus Levinsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sophus Levinsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sophus Levinsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sophus Levinsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sophus Levinsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sophus Levinsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sophus Levinsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sophus Levinsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sophus Levinsen?

Kunst kopen van Sophus Levinsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sophus Levinsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sophus Levinsen. Om meer kans te maken om de Sophus Levinsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sophus Levinsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.