Theo Humblet (1919-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Humblet
Theo Humblet (1919-2006)

Theo Humblet (1919-2006)

Kunstenaar

Vernieuwende Belgisch graficus. 1919-2006.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
Theo Humblet - 3 figuren kopen? Bied vanaf 100!
Theo Humblet (1919-2006) Belgisch 3 figuren
TechniekAquarel
Afmetingen93 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Theo Humblet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Humblet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Humblet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Humblet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Humblet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Humblet!

Volg het aanbod kunst van Theo Humblet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Humblet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Humblet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Humblet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Humblet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Humblet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Humblet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Humblet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Humblet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Humblet?

Kunst kopen van Theo Humblet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Humblet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Humblet. Om meer kans te maken om de Theo Humblet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Humblet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.