Tim Benjamin (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tim Benjamin
Tim Benjamin (1958)

Tim Benjamin (1958)

Kunstschilder

 Timothy Paul BENJAMIN (Glasgow 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Tim Benjamin - Acryl op doek, Dr. Frankenstein searching the graveyard (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!
Tim Benjamin - Acryl op doek, Dr. Frankenstein searching the graveyard (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 22-01-2023 om 20:10
Jaartal1985
TechniekAcryl
Afmetingen180 cm x 140 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Tim Benjamin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tim Benjamin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tim Benjamin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tim Benjamin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tim Benjamin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tim Benjamin!

Volg het aanbod kunst van Tim Benjamin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tim Benjamin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tim Benjamin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tim Benjamin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tim Benjamin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tim Benjamin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tim Benjamin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tim Benjamin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tim Benjamin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tim Benjamin?

Kunst kopen van Tim Benjamin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tim Benjamin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tim Benjamin. Om meer kans te maken om de Tim Benjamin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tim Benjamin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.