Ton Martens (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Martens
Ton Martens (1946)

Ton Martens (1946)

Kunstenaar

Ton MARTENS (Velsen-Zuid 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Ton Martens - The paper Monument of The Wall, Kobe kopen? Bied vanaf 45!
Ton Martens (1946) The paper Monument of The Wall, Kobe
TechniekZeefdruk
Afmetingen48 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Ton Martens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Martens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Martens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Martens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Martens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Martens!

Volg het aanbod kunst van Ton Martens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Martens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Martens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Martens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Martens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Martens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Martens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Martens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Martens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Martens?

Kunst kopen van Ton Martens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Martens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Martens. Om meer kans te maken om de Ton Martens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Martens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.