Uri Eliaz (1931-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Uri Eliaz
Uri Eliaz (1931-2020)

Uri Eliaz (1931-2020)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Uri ELIAZ (Tel-Aviv 1931 - ?? 2020 )

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Israëlisch Israëlisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Uri Eliaz - Ingelijste stifttekening , Surrealistische voorstelling kopen? Bied vanaf 50!
Uri Eliaz - Ingelijste stifttekening , Surrealistische voorstellingTekening / Aquarel
Geplaatst doorkunst_ikhebje
Eindtijd 01-02-2023 om 19:47
Periode1945 t/m 1999
TechniekStift
Afmetingen27 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Uri Eliaz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Uri Eliaz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Uri Eliaz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Uri Eliaz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Uri Eliaz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Uri Eliaz!

Volg het aanbod kunst van Uri Eliaz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Uri Eliaz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Uri Eliaz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Uri Eliaz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Uri Eliaz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Uri Eliaz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Uri Eliaz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Uri Eliaz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Uri Eliaz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Uri Eliaz?

Kunst kopen van Uri Eliaz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Uri Eliaz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Uri Eliaz. Om meer kans te maken om de Uri Eliaz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Uri Eliaz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.