Visky Janos (1891-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Visky Janos
Visky Janos (1891-1987)

Visky Janos (1891-1987)

Kunstschilder

János VISKI (Szokolya 1891- Szokolya 1987)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Visky Janos - Met het driespan op pad. kopen? Bied vanaf 250!
Visky Janos - Met het driespan op pad.Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBernardenbeppie
Eindtijd 08-02-2023 om 21:37
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen38 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Visky Janos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Visky Janos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Visky Janos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Visky Janos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Visky Janos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Visky Janos!

Volg het aanbod kunst van Visky Janos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Visky Janos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Visky Janos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Visky Janos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Visky Janos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Visky Janos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Visky Janos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Visky Janos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Visky Janos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Visky Janos?

Kunst kopen van Visky Janos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Visky Janos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Visky Janos. Om meer kans te maken om de Visky Janos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Visky Janos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.