• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Volker Kühn (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Volker Kühn

Volker Kühn (1948)

Kunstenaar

Volker Kuhn is een Duitse kunstenaar die bekend staat om zijn beeldhouwwerken en driedimensionale geassembleerde werken. Zo maakt hij taferelen in kistjes met miniatuurfiguren en verwijzingen naar moderne of populaire kunst. Kuhn bestudeerde de beeldhouwkunst aan de kunstacademie van Bremen. Voorafgaand aan zijn carrière als beeldhouwer en beeldend kunstenaar, maakte hij ook grafiek. Het werk van Kuhn wordt soms gekoppeld aan het surrealisme, Popart en Dada. Het werk bevat vaak een vorm van humor.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Volker Kühn (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Volker Kühn (1948) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Volker Kühn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Volker Kühn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Volker Kühn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Volker Kühn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Volker Kühn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Volker Kühn!

Volg het aanbod kunst van Volker Kühn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Volker Kühn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Volker Kühn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Volker Kühn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Volker Kühn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Volker Kühn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Volker Kühn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Volker Kühn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Volker Kühn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Volker Kühn?

Kunst kopen van Volker Kühn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Volker Kühn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Volker Kühn. Om meer kans te maken om de Volker Kühn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Volker Kühn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.