Walty Dudok van Heel (19051959-12042009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walty Dudok van Heel
Walty Dudok van Heel (19051959-12042009)

Walty Dudok van Heel (19051959-12042009)

Kunstenaar

Walty DUDOK VAN HEEL (Hilversum, 1959 - Hollandsche Rading, 2009)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Walty Dudok van Heel - Grote Aquarel op papier "vogels/pimpelmezen" fraai ingelijst + potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 57!
Walty Dudok van Heel - Grote Aquarel op papier "vogels/pimpelmezen" fraai ingelijst + potloodgesigneerdTekening / Aquarel
Geplaatst doorArtpointamsterdam
Eindtijd 02-04-2023 om 21:45
Jaartal1991
TechniekAquarel
Afmetingen70 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Walty Dudok van Heel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walty Dudok van Heel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walty Dudok van Heel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walty Dudok van Heel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walty Dudok van Heel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walty Dudok van Heel!

Volg het aanbod kunst van Walty Dudok van Heel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walty Dudok van Heel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walty Dudok van Heel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walty Dudok van Heel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walty Dudok van Heel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walty Dudok van Heel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walty Dudok van Heel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walty Dudok van Heel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walty Dudok van Heel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walty Dudok van Heel?

Kunst kopen van Walty Dudok van Heel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walty Dudok van Heel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walty Dudok van Heel. Om meer kans te maken om de Walty Dudok van Heel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walty Dudok van Heel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.