Wijnand Wansink (1935-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wijnand Wansink
Wijnand Wansink (1935-2018)

Wijnand Wansink (1935-2018)

Kunstenaar

Wijnand WANSINK (Alkmaar 1935 - Amsterdam 2018)

Wijnand Wansink staat bekend als tekenaar, illustrator en schilder. Daarnaast heeft hij ook veel grafisch werk gemaakt. Hij volgde zijn studie aan de Rietveld Academie in Amsterdam en was leerling van o.a. Metz Lex en Johan van Zweden. Zijn werk heeft een moderne inslag die teruggrijpt op de avant-garde uit het begin van de 20ste eeuw en tegelijkertijd surrealistische en magisch realistische elementen bevat.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wijnand Wansink - C5188C, Strand kopen? Bied vanaf 25!
Wijnand Wansink - C5188C, StrandGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 18-11-2022 om 22:09
Jaartal1962
TechniekEts
Afmetingen34.5 cm x 25.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wijnand Wansink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wijnand Wansink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wijnand Wansink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wijnand Wansink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wijnand Wansink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wijnand Wansink!

Volg het aanbod kunst van Wijnand Wansink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wijnand Wansink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wijnand Wansink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wijnand Wansink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wijnand Wansink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wijnand Wansink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wijnand Wansink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wijnand Wansink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wijnand Wansink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wijnand Wansink?

Kunst kopen van Wijnand Wansink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wijnand Wansink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wijnand Wansink. Om meer kans te maken om de Wijnand Wansink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wijnand Wansink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.