Wil Bink (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wil Bink
Wil Bink (1941)

Wil Bink (1941)

Kunstenaar

Wil BINK (Oosterhout 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Wil Bink - Oberdan Sallustro kopen? Bied vanaf 25!
Wil Bink (1941) Oberdan Sallustro
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Wil Bink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wil Bink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wil Bink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wil Bink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wil Bink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wil Bink!

Volg het aanbod kunst van Wil Bink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wil Bink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wil Bink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wil Bink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wil Bink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wil Bink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wil Bink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wil Bink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wil Bink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wil Bink?

Kunst kopen van Wil Bink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wil Bink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wil Bink. Om meer kans te maken om de Wil Bink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wil Bink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.