Willem Constantijn Staring (1847-1917)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Constantijn Staring
Willem Constantijn Staring (1847-1917)

Willem Constantijn Staring (1847-1917)

Kunstschilder, Tekenaar

Willem Constantijn STARING (Laren 1847 - Zutphen 1917) 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Willem Constantijn Staring - Litho, De uniforms van de Koninklijke Marechaussee omstreeks 1844 kopen? Bied vanaf 1!
Willem Constantijn Staring - Litho, De uniforms van de Koninklijke Marechaussee omstreeks 1844Prenten & Uitgaves
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 04-04-2023 om 20:37
Jaartal1844
TechniekLitho
Afmetingen34 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem Constantijn Staring

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Constantijn Staring? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Constantijn Staring. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Constantijn Staring en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Constantijn Staring te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Constantijn Staring!

Volg het aanbod kunst van Willem Constantijn Staring te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Constantijn Staring te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Constantijn Staring instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Constantijn Staring kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Constantijn Staring!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Constantijn Staring kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Constantijn Staring en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Constantijn Staring via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Constantijn Staring of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Constantijn Staring?

Kunst kopen van Willem Constantijn Staring begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Constantijn Staring, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Constantijn Staring. Om meer kans te maken om de Willem Constantijn Staring te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Constantijn Staring! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.