Willem Jacobus Alberts (1912-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Jacobus Alberts
Willem Jacobus Alberts (1912-1990)

Willem Jacobus Alberts (1912-1990)

Kunstenaar

Willem Jacobus ALBERTS (1912 Amsterdam-1990 Oldebroek)

Aangeboden items
4
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
Willem Jacobus Alberts - Koeien bij boerderij onder bomen kopen? Bied vanaf 200!
Willem Jacobus Alberts (1912-1990) Nederlands Koeien bij boerderij onder bomen
TechniekOlieverf
Afmetingen63 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (8)
Willem Jacobus Alberts - kerkinterieur kopen? Bied vanaf 400!
Willem Jacobus Alberts (1912-1990) Nederlands kerkinterieur
TechniekOlieverf
Afmetingen55 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Willem Jacobus Alberts - Winterlandschap kopen? Bied vanaf 250!
Willem Jacobus Alberts (1912-1990) Nederlands Winterlandschap
TechniekOlieverf
Afmetingen45 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Willem Jacobus Alberts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Jacobus Alberts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Jacobus Alberts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Jacobus Alberts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Jacobus Alberts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Jacobus Alberts!

Volg het aanbod kunst van Willem Jacobus Alberts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Jacobus Alberts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Jacobus Alberts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Jacobus Alberts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Jacobus Alberts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Jacobus Alberts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Jacobus Alberts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Jacobus Alberts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Jacobus Alberts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Jacobus Alberts?

Kunst kopen van Willem Jacobus Alberts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Jacobus Alberts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Jacobus Alberts. Om meer kans te maken om de Willem Jacobus Alberts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Jacobus Alberts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.