Willem Karel Rees (1880-1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Karel Rees
Willem Karel Rees (1880-1962)

Willem Karel Rees (1880-1962)

Kunstenaar

Willem Karel REES (Haarlem 1880 - 1962)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Karel Rees - Portret van een man kopen? Bied vanaf 50!
Willem Karel Rees (1880-1962) Nederlands Portret van een man
TechniekPotlood
Afmetingen45 cm x 30.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Karel Rees

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Karel Rees? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Karel Rees. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Karel Rees en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Karel Rees te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Karel Rees!

Volg het aanbod kunst van Willem Karel Rees te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Karel Rees te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Karel Rees instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Karel Rees kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Karel Rees!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Karel Rees kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Karel Rees en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Karel Rees via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Karel Rees of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Karel Rees?

Kunst kopen van Willem Karel Rees begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Karel Rees, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Karel Rees. Om meer kans te maken om de Willem Karel Rees te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Karel Rees! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.