Wim Bijkerk (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Bijkerk
Wim Bijkerk (1938)

Wim Bijkerk (1938)

Kunstenaar

Willem (Wim) F. BIJKERK geboren in 1938 in Enschede (Twente), schilder en aquarellist. Hij begon zijn carrière met een opleiding technisch tekenen (opleiding tot architect), daarna heeft hij les genomen bij enige vooraanstaande aquarellisten, verder autodidact. Onderwerpen: landschap (als genre), bloem, planten (stilleven), natuur. Plaats van werkzaamheid: Haaksbergen. Documentatie RKD: https://rkd.nl/explore/artists/8293

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wim Bijkerk (1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Wim Bijkerk (1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wim Bijkerk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Bijkerk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Bijkerk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Bijkerk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Bijkerk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Bijkerk!

Volg het aanbod kunst van Wim Bijkerk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Bijkerk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Bijkerk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Bijkerk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Bijkerk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Bijkerk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Bijkerk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Bijkerk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Bijkerk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Bijkerk?

Kunst kopen van Wim Bijkerk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Bijkerk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Bijkerk. Om meer kans te maken om de Wim Bijkerk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Bijkerk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.