Wim Izaks (1950-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Izaks
Wim Izaks (1950-1989)

Wim Izaks (1950-1989)

Kunstenaar

Wim IZAKS (Eibergen 1950 - Enschede 1989)

Het werk van Izaks behoort tot het lyrisch abstract expressionismeIzaks werkte in ateliers in Enschede en in Eibergen. Hij had een hoge productie en maakte meer dan duizend schilderijen en duizenden etsen, linosnedes en tekeningen in uiteenlopende technieken zoals vetkrijt en acrylverf. Een groot deel ervan bevindt zich in Het Stedelijk Museum Schiedam.De Stichting Wim Izaks en de Wim Izaks prijsDe nagedachtenis aan Wim Izaks wordt levendig gehouden door de stichting Wim Izaks, die zijn werk verkoopt en van de verworven gelden publicaties uitgeeft en tweejaarlijks een stipendium van 10.000 euro als prijs voor de schilderkunst uitreikt aan een jonge veelbelovende kunstenaar en een kleinere geldprijs van 1500 euro aan de overige twee genomineerden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
69
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wim Izaks (1950-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 69 items van Wim Izaks (1950-1989) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 39 mensen die Wim Izaks (1950-1989) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wim Izaks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Izaks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Izaks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Izaks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Izaks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Izaks!

Volg het aanbod kunst van Wim Izaks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Izaks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Izaks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Izaks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Izaks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Izaks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Izaks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Izaks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Izaks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Izaks?

Kunst kopen van Wim Izaks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Izaks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Izaks. Om meer kans te maken om de Wim Izaks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Izaks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.