Wout van der Vet (1944-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wout van der Vet
Wout van der Vet (1944-2021)

Wout van der Vet (1944-2021)

Kunstenaar

Wout van der VET

Meesterdrukker

Aangeboden items
1
Verkochte items
32
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Wout van der Vet - GEOMETRISCHE ABSTRACTIE / KLEURLITHO / 43x33cm / KADER / SIG / 1987 / 100 GULDEN kopen? Bied vanaf 25!
Wout van der Vet - GEOMETRISCHE ABSTRACTIE / KLEURLITHO / 43x33cm / KADER / SIG / 1987 / 100 GULDENGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 12-02-2023 om 21:20
Jaartal1987
TechniekLitho
Afmetingen43 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wout van der Vet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wout van der Vet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wout van der Vet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wout van der Vet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wout van der Vet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wout van der Vet!

Volg het aanbod kunst van Wout van der Vet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wout van der Vet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wout van der Vet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wout van der Vet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wout van der Vet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wout van der Vet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wout van der Vet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wout van der Vet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wout van der Vet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wout van der Vet?

Kunst kopen van Wout van der Vet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wout van der Vet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wout van der Vet. Om meer kans te maken om de Wout van der Vet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wout van der Vet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.