17e-eeuwse Schilderkunst (1600-1700)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. 17e-eeuwse Schilderkunst
17e-eeuwse Schilderkunst (1600-1700)

17e-eeuwse Schilderkunst (1600-1700)

Kunstenaar

Zeventiende-Eeuwse Schilderkunst

Aangezien in de 17e eeuw schilderijen zelden werden gesigneerd, kan deze "kunstenaar" gekozen worden voor werken uit de 17e eeuw waarvan niet bekend is wie de kunstenaar is.

Het is niet toegestaan om deze "kunstenaar" te kiezen voor prenten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Belgisch Belgisch  
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
17e-eeuwse Schilderkunst - Olieverf op doek, Landschap met geiten en wassende vrouwen- Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
17e-eeuwse Schilderkunst - Olieverf op doek, Landschap met geiten en wassende vrouwen- IngelijstSchilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 12-02-2023 om 21:37
Periode< 1800
TechniekOlieverf
Afmetingen43 cm x 61 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van 17e-eeuwse Schilderkunst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van 17e-eeuwse Schilderkunst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van 17e-eeuwse Schilderkunst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van 17e-eeuwse Schilderkunst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van 17e-eeuwse Schilderkunst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen 17e-eeuwse Schilderkunst!

Volg het aanbod kunst van 17e-eeuwse Schilderkunst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van 17e-eeuwse Schilderkunst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u 17e-eeuwse Schilderkunst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe 17e-eeuwse Schilderkunst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van 17e-eeuwse Schilderkunst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van 17e-eeuwse Schilderkunst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van 17e-eeuwse Schilderkunst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van 17e-eeuwse Schilderkunst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van 17e-eeuwse Schilderkunst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van 17e-eeuwse Schilderkunst?

Kunst kopen van 17e-eeuwse Schilderkunst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van 17e-eeuwse Schilderkunst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van 17e-eeuwse Schilderkunst. Om meer kans te maken om de 17e-eeuwse Schilderkunst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van 17e-eeuwse Schilderkunst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.