Adrianus Eversen (1818-1897)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adrianus Eversen
Adrianus Eversen (1818-1897)

Adrianus Eversen (1818-1897)

Kunstenaar

Adrianus EVERSEN (Amsterdam 1818 - Delft 1897)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Adrianus Eversen - Stadsgezicht van Haarlem kopen? Bied vanaf 975!
Adrianus Eversen (1818-1897) Nederlands Stadsgezicht van Haarlem
TechniekAquarel
Afmetingen35 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 975
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Adrianus Eversen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adrianus Eversen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adrianus Eversen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adrianus Eversen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adrianus Eversen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adrianus Eversen!

Volg het aanbod kunst van Adrianus Eversen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adrianus Eversen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adrianus Eversen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adrianus Eversen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adrianus Eversen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adrianus Eversen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adrianus Eversen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adrianus Eversen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adrianus Eversen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adrianus Eversen?

Kunst kopen van Adrianus Eversen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adrianus Eversen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adrianus Eversen. Om meer kans te maken om de Adrianus Eversen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adrianus Eversen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.