• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Adrianus Johannes Groenewegen (1874-1963)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Adrianus Johannes Groenewegen

Adrianus Johannes Groenewegen (1874-1963)

Kunstenaar

Adrianus Johannes GROENEWEGEN (Rotterdam 1874 - Horn 1963)

Adriaan Groenewegen was een Nederlandse schilder die werd gezien als een van de laatste schilders van de Haagse School. Hij genoot zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en trok daarna naar Den Haag, waar hij geïnspireerd werd door de schilders van de Haagse school. Groenewegen schilderde en aquarelleerde vooral veel landschappen met koeien, maar maakte ook portretten en stillevens. Geheel in de stijl van de Haagse Stijl liet hij de weilanden verlichten door het typisch Hollandse licht. Werken van Groenewegen werden in het buitenland heel populair, met name in Engeland, Canada en de Verenigde Staten. Daar is ook veel van zijn werk naartoe geëxporteerd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Adrianus Johannes Groenewegen - “Riviergezicht met eenden en kerktoren" kopen? Bied vanaf 600!
Adrianus Johannes Groenewegen - “Riviergezicht met eenden en kerktoren"

Schilderij

Geplaatst doorNellyN

Eindtijd13-03-2022 om 22:44

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen54.5 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Adrianus Johannes Groenewegen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adrianus Johannes Groenewegen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adrianus Johannes Groenewegen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adrianus Johannes Groenewegen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adrianus Johannes Groenewegen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adrianus Johannes Groenewegen!

Volg het aanbod kunst van Adrianus Johannes Groenewegen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adrianus Johannes Groenewegen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adrianus Johannes Groenewegen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adrianus Johannes Groenewegen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adrianus Johannes Groenewegen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adrianus Johannes Groenewegen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adrianus Johannes Groenewegen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adrianus Johannes Groenewegen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adrianus Johannes Groenewegen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adrianus Johannes Groenewegen?

Kunst kopen van Adrianus Johannes Groenewegen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adrianus Johannes Groenewegen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adrianus Johannes Groenewegen. Om meer kans te maken om de Adrianus Johannes Groenewegen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adrianus Johannes Groenewegen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.