Andries van der Beek (1925)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Andries van der Beek
Andries van der Beek (1925)

Andries van der Beek (1925)

Kunstenaar

Andries van der BEEK (Oldebroek, 1925)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Andries van der Beek - Gemengde techniek, Ingelijst kopen? Bied vanaf 45!
Andries van der Beek - Gemengde techniek, IngelijstSchilderij
Geplaatst doordaanj
Eindtijd 10-02-2023 om 22:02
Jaartal1990
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen52 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Andries van der Beek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andries van der Beek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andries van der Beek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andries van der Beek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andries van der Beek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andries van der Beek!

Volg het aanbod kunst van Andries van der Beek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andries van der Beek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andries van der Beek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andries van der Beek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andries van der Beek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andries van der Beek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andries van der Beek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andries van der Beek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andries van der Beek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andries van der Beek?

Kunst kopen van Andries van der Beek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andries van der Beek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andries van der Beek. Om meer kans te maken om de Andries van der Beek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andries van der Beek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.