Anita Andriesse (1953-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anita Andriesse
Anita Andriesse (1953-2004)

Anita Andriesse (1953-2004)

Anita ANDRIESSE (Amsterdam 1953 - ?? 2004)

Nederlandse beeldhouwer, leerling van Jan Meefout.

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anita Andriesse - Samen kopen? Bied vanaf 750!
Anita Andriesse (1953-2004) Nederlands Samen
Techniek Brons
Afmetingen 12 x 10 x 20 cm (h x b x d)
Gewicht 2.6 g
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee
Anita Andriesse - Geen Titel kopen? Bied vanaf 950!
Anita Andriesse (1953-2004) Nederlands Geen Titel
Techniek Brons
Afmetingen 19 x 13 x 9 cm (h x b x d)
Gewicht 2140 g
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anita Andriesse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anita Andriesse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anita Andriesse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anita Andriesse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anita Andriesse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anita Andriesse!

Volg het aanbod kunst van Anita Andriesse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anita Andriesse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anita Andriesse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anita Andriesse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anita Andriesse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anita Andriesse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anita Andriesse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anita Andriesse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anita Andriesse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anita Andriesse?

Kunst kopen van Anita Andriesse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anita Andriesse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anita Andriesse. Om meer kans te maken om de Anita Andriesse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anita Andriesse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.