Annemiki Bok (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annemiki Bok
Annemiki Bok (1953)

Annemiki Bok (1953)

Kunstenaar

Annemiki BOK (Emmeloord 1953)

Schilder, graficus.

Opleiding:

Bok volgde haar opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie en aan de Amsterdamse Rijksacademie van Beeldende Kunsten.

Woont en werkt in Espel (Flevoland).

De mens en natuur zijn twee verschillende inspiratiebronnen voor Annemiki Bok. Bok maakt licht geabstraheerde afbeeldingen in een levendige stijl met veel kleur. Na haar kunstopleidingen was Bok enkele jaren werkzaam als docent, voordat zij zich besloot in Portugal te vestigen. Ook na terugkomst in Nederland is de invloed van daar nog te zien in haar werk.

Exposities en prijzen:

Het werk van Annemiki Bok is, naast op verschillende Nederlandse plekken, tentoongesteld in Dubai en Marbella.

Aangeboden items
0
Verkochte items
107
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Annemiki Bok (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 107 items van Annemiki Bok (1953) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 39 mensen die Annemiki Bok (1953) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Annemiki Bok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annemiki Bok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annemiki Bok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annemiki Bok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annemiki Bok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annemiki Bok!

Volg het aanbod kunst van Annemiki Bok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annemiki Bok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annemiki Bok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annemiki Bok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annemiki Bok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annemiki Bok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annemiki Bok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annemiki Bok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annemiki Bok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annemiki Bok?

Kunst kopen van Annemiki Bok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annemiki Bok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annemiki Bok. Om meer kans te maken om de Annemiki Bok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annemiki Bok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.