Ben van Londen (1907-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ben van Londen
Ben van Londen (1907-1987)

Ben van Londen (1907-1987)

Ben van LONDEN (Arnhem 1907 - Wageningen 1987)

Ben van Londen was een landschapsschilder die vooral in Gelderland heeft geschilderd. De rivier vormde zijn belangrijkste inspiratiebron. Hij woonde op een boot en schilderde en aquarelleerde het prachtige rivierlandschap van de Nederrijn. Hiernaast schilderde hij ook portretten. Toch is hij het bekendst geworden om zijn landschappen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ben van Londen (1907-1987) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ben van Londen (1907-1987) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 22 mensen die Ben van Londen (1907-1987) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ben van Londen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ben van Londen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ben van Londen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ben van Londen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ben van Londen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ben van Londen!

Volg het aanbod kunst van Ben van Londen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ben van Londen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ben van Londen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ben van Londen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ben van Londen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ben van Londen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ben van Londen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ben van Londen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ben van Londen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ben van Londen?

Kunst kopen van Ben van Londen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ben van Londen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ben van Londen. Om meer kans te maken om de Ben van Londen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ben van Londen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.