Carel Blotkamp (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carel Blotkamp
Carel Blotkamp (1945)

Carel Blotkamp (1945)

Kunstenaar

Carel BLOTKAMP

Beeldend kunstenaar, emeritus hoogleraar

Geboren in Zeist, 1945

Opleiding:

Carel Blotkamp studeerde Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht tussen 1963 en 1968.

Hij woont en werkt in Utrecht

In het werk van Carel Blotkamp vormen vaak teksten het uitgangspunt, daarnaast is de geschiedenis van de moderne beeldende kunst al jaren een thema van Blotkamp. Carel Blotkamp is zelf namelijk erg goed op de hoogte van die geschiedenis; hij was jarenlang hoogleraar kunst van de moderne tijd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Recent werk van Blotkamp verwijst naar Henri Matisse, Kazimir Malevitsj en Barnett Newman. Ook ging Carel Blotkamp al in zijn eerste solotentoonstelling in 1976 de confrontatie aan met Piet Mondriaan.

Exposities en prijzen:

Huis Premsela, 1993 De Pont, Tilburg, 2007

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Carel Blotkamp (1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 mensen die Carel Blotkamp (1945) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Carel Blotkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carel Blotkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carel Blotkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carel Blotkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carel Blotkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carel Blotkamp!

Volg het aanbod kunst van Carel Blotkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carel Blotkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carel Blotkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carel Blotkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carel Blotkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carel Blotkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carel Blotkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carel Blotkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carel Blotkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carel Blotkamp?

Kunst kopen van Carel Blotkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carel Blotkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carel Blotkamp. Om meer kans te maken om de Carel Blotkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carel Blotkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.