Carla Rodenberg (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carla Rodenberg
Carla Rodenberg (1941)

Carla Rodenberg (1941)

Kunstenaar

Carla RODENBERG (Gouda, 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carla Rodenberg - Beatrix BORD en 2 boeken en gesigneerde brief kopen? Bied vanaf 50!
Carla Rodenberg (1941) Nederlands Beatrix BORD en 2 boeken en gesigneerde brief
TechniekKeramiek
Afmetingen31 cm x 31 cm x 3 cm (h x b x d)
Gewicht1000 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carla Rodenberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carla Rodenberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carla Rodenberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carla Rodenberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carla Rodenberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carla Rodenberg!

Volg het aanbod kunst van Carla Rodenberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carla Rodenberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carla Rodenberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carla Rodenberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carla Rodenberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carla Rodenberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carla Rodenberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carla Rodenberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carla Rodenberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carla Rodenberg?

Kunst kopen van Carla Rodenberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carla Rodenberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carla Rodenberg. Om meer kans te maken om de Carla Rodenberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carla Rodenberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.