Chris van der Windt (1877-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chris van der Windt
Chris van der Windt (1877-1952)

Chris van der Windt (1877-1952)

Kunstenaar

Chris van der WINDT (1877-1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Chris van der Windt - Boerenwoningen kopen? Bied vanaf 80!
Chris van der Windt - BoerenwoningenTekening / Aquarel
Geplaatst doorHannes1948
Eindtijd 04-02-2023 om 19:42
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen31 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Chris van der Windt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chris van der Windt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chris van der Windt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chris van der Windt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chris van der Windt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chris van der Windt!

Volg het aanbod kunst van Chris van der Windt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chris van der Windt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chris van der Windt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chris van der Windt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chris van der Windt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chris van der Windt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chris van der Windt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chris van der Windt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chris van der Windt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chris van der Windt?

Kunst kopen van Chris van der Windt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chris van der Windt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chris van der Windt. Om meer kans te maken om de Chris van der Windt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chris van der Windt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.