Christa van Santen (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Christa van Santen
Christa van Santen (1932)

Christa van Santen (1932)

Kunstschilder, Graficus, Beeldhouwer, Collagist

Christa van SANTEN (Den Haag 1932)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Christa van Santen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Christa van Santen (1932) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Christa van Santen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christa van Santen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christa van Santen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christa van Santen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christa van Santen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christa van Santen!

Volg het aanbod kunst van Christa van Santen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christa van Santen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christa van Santen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christa van Santen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christa van Santen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christa van Santen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christa van Santen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christa van Santen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christa van Santen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christa van Santen?

Kunst kopen van Christa van Santen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christa van Santen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christa van Santen. Om meer kans te maken om de Christa van Santen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christa van Santen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.