Christian Megert (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Christian Megert
Christian Megert (1936)

Christian Megert (1936)

Christian MEGERT (Bern 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Christian Megert - zonder titel kopen? Bied vanaf 155!
Christian Megert (1936) Zwitsers Duits zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen71 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 155
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Christian Megert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christian Megert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christian Megert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christian Megert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christian Megert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christian Megert!

Volg het aanbod kunst van Christian Megert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christian Megert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christian Megert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christian Megert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christian Megert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christian Megert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christian Megert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christian Megert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christian Megert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christian Megert?

Kunst kopen van Christian Megert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christian Megert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christian Megert. Om meer kans te maken om de Christian Megert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christian Megert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.