Cor Fafiani (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Fafiani
Cor Fafiani (1948)

Cor Fafiani (1948)

Kunstenaar

Cor FAFIANI (Gouda 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cor Fafiani - Ets uit 1967, Bloemen in een pot. kopen? Bied vanaf 10!
Cor Fafiani - Ets uit 1967, Bloemen in een pot.Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 20-10-2022 om 20:56
Jaartal1967
TechniekEts
Afmetingen35 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Cor Fafiani

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Fafiani? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Fafiani. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Fafiani en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Fafiani te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Fafiani!

Volg het aanbod kunst van Cor Fafiani te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Fafiani te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Fafiani instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Fafiani kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Fafiani!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Fafiani kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Fafiani en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Fafiani via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Fafiani of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Fafiani?

Kunst kopen van Cor Fafiani begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Fafiani, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Fafiani. Om meer kans te maken om de Cor Fafiani te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Fafiani! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.