Cyr Frimout (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cyr Frimout
Cyr Frimout (1938)

Cyr Frimout (1938)

Kunstenaar

Cyr FRIMOUT, Schilder. Geboren: Poperinge, 1938. Werkzaam in Oost-Vlaanderen. Stijl; figuratief abstract, naakten.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cyr Frimout (1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Cyr Frimout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cyr Frimout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cyr Frimout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cyr Frimout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cyr Frimout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cyr Frimout!

Volg het aanbod kunst van Cyr Frimout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cyr Frimout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cyr Frimout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cyr Frimout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cyr Frimout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cyr Frimout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cyr Frimout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cyr Frimout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cyr Frimout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cyr Frimout?

Kunst kopen van Cyr Frimout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cyr Frimout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cyr Frimout. Om meer kans te maken om de Cyr Frimout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cyr Frimout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.