Daniel Wilhelm Bekking (1906-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Daniel Wilhelm Bekking
Daniel Wilhelm Bekking (1906-1973)

Daniel Wilhelm Bekking (1906-1973)

Daniel Wilhelm BEKKING (Dan. Bekking), geboren op 8 Januari 1906 in Haarlem, overleden op 4 September 1973 te Amsterdam, bezocht na een HBS-opleiding in Den Haag de Academie voor Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen in Rotterdam.Na beeindiging van zijn studie vestigde hij zich in Parijs, waar hij behoorde tot een groep jongere expressionisten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Daniel Wilhelm Bekking - De Cure bij Voutenay kopen? Bied vanaf 200!
Daniel Wilhelm Bekking (1906-1973) Nederlands De Cure bij Voutenay
Techniek Olieverf
Afmetingen 63 x 83 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Daniel Wilhelm Bekking

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daniel Wilhelm Bekking? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daniel Wilhelm Bekking. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daniel Wilhelm Bekking en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daniel Wilhelm Bekking te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daniel Wilhelm Bekking!

Volg het aanbod kunst van Daniel Wilhelm Bekking te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daniel Wilhelm Bekking te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daniel Wilhelm Bekking instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daniel Wilhelm Bekking kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daniel Wilhelm Bekking!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daniel Wilhelm Bekking kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daniel Wilhelm Bekking en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daniel Wilhelm Bekking via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daniel Wilhelm Bekking of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daniel Wilhelm Bekking?

Kunst kopen van Daniel Wilhelm Bekking begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daniel Wilhelm Bekking, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daniel Wilhelm Bekking. Om meer kans te maken om de Daniel Wilhelm Bekking te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daniel Wilhelm Bekking! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.