Edmond von Sijben de Maroije (1876-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Edmond von Sijben de Maroije
Edmond von Sijben de Maroije (1876-1970)

Edmond von Sijben de Maroije (1876-1970)

Kunstenaar

Edmond von SIJBEN DE MAROIJE (Roermond 1876 - Roermond 1970)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Edmond von Sijben de Maroije - Dionysiuskerkje in Asselt kopen? Bied vanaf 80!
Edmond von Sijben de Maroije - Dionysiuskerkje in AsseltSchilderij
Geplaatst doorVan_der_Aalst_Fine_Art
Eindtijd 11-12-2022 om 16:23
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen40 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Edmond von Sijben de Maroije

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Edmond von Sijben de Maroije? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Edmond von Sijben de Maroije. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Edmond von Sijben de Maroije en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Edmond von Sijben de Maroije te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Edmond von Sijben de Maroije!

Volg het aanbod kunst van Edmond von Sijben de Maroije te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Edmond von Sijben de Maroije te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Edmond von Sijben de Maroije instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Edmond von Sijben de Maroije kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Edmond von Sijben de Maroije!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Edmond von Sijben de Maroije kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Edmond von Sijben de Maroije en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Edmond von Sijben de Maroije via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Edmond von Sijben de Maroije of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Edmond von Sijben de Maroije?

Kunst kopen van Edmond von Sijben de Maroije begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Edmond von Sijben de Maroije, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Edmond von Sijben de Maroije. Om meer kans te maken om de Edmond von Sijben de Maroije te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Edmond von Sijben de Maroije! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.