Egill Jacobsen (1910-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Egill Jacobsen
Egill Jacobsen (1910-1998)

Egill Jacobsen (1910-1998)

Kunstenaar

JACOBSEN, Egill (Kopenhagen, 1910 - 1998)

Behoort tot de volgende stromingen/groepen: CoBrA

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Deens Deens  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
filters
Egill Jacobsen - Cobra kopen? Bied vanaf 240!
Egill Jacobsen (1910-1998) Deens Cobra
TechniekLitho
Afmetingen93 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 240
Bied mee Bied mee
FA. (7)

Kunst kopen van Egill Jacobsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Egill Jacobsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Egill Jacobsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Egill Jacobsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Egill Jacobsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Egill Jacobsen!

Volg het aanbod kunst van Egill Jacobsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Egill Jacobsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Egill Jacobsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Egill Jacobsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Egill Jacobsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Egill Jacobsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Egill Jacobsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Egill Jacobsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Egill Jacobsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Egill Jacobsen?

Kunst kopen van Egill Jacobsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Egill Jacobsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Egill Jacobsen. Om meer kans te maken om de Egill Jacobsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Egill Jacobsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.